Sobirania nacional és sobirania tecnològica!

Des de Pirates per la Independència creiem fermament en un nou estat que promogui de forma activa l’ús del programari lliure dins de les administracions públiques. Defensem la construcció d’un nou país lliure dels vicis dels vells estats en matèria de transparència, que fomenti l’ús del programari lliure com a eina transparent i auditable, i com a lluita contra el frau i la corrupció. D’altra banda, el seu ús promou l’empoderament ciutadà a l’hora de poder crear noves eines que aprofitin les dades d’accés públic per aprofundir el coneixement ciutadà.

En definitiva, una Catalunya independent ha d’apostar de forma decidida per la democratització de les eines i les dades d’ús públic. La sobirania nacional s’exerceix des de la sobirania tecnològica!

Deixa un comentari