Ja som una sectorial oficial de Pirates de Catalunya

Reproduïm a continuació el text enviat per Pirates de Catalunya als seus afiliats sobre la ratificació de Pirates per la Independència com a sectorial oficial de Pirates de Catalunya:

Segons petició arribada a la Coordinadora Administrativa de Pirates de Catalunya amb data 10 de gener de 2016 per a constituir la sectorial de Pirates per la Independència, i transcorregut un temps prudencial perquè aquesta Coordinadora es manifestés a favor o en contra, us anunciem que per 5 de 7 vots a favor, queda aprovada la sectorial de Pirates per la Independència i l’ús dels canals del partit per donar a conèixer aquesta sectorial.

Aquesta sectorial té com a objectiu principal aplicar els nostres principis programàtics en el marc del Procés Constituent amb la determinació d’assolir per Catalunya un Estat Independent respectuós amb els principis pirates. El manifest d’aquesta nova sectorial es pot trobar a la seva pàgina web http://piratesperlaindependencia.cat

Recordem que els posicionaments de les sectorials no són posicionaments oficials del partit. Les sectorials són una eina per treballar una tendència, concepte o objectiu des d’un punt de vista pirata i sempre respectant l’ideari que compartim.

Així mateix, els membres de la sectorial volen anunciar la ferma intenció de, un cop consensuada aquesta acció amb tots els membres, establir comunicacions amb els diferents òrgans i entitats independentistes per oferir les nostres eines de participació, si ho necessiten, per dur a terme els processos consultius que es creguin convenients amb la finalitat d’assolir i concloure amb èxit tots els projectes de participació ciutadana. De la mateixa manera, animen a tot qui vulgui a participar en les diferents accions i processos que estan emergent i que tenen com a objectiu assolir la independència de Catalunya.

El coordinador de Pirates per la Independència serà Pau Font. Desitgem que aquest camí que s’ha emprès sigui fructífer i beneficiós per Pirates de Catalunya.

Deixa un comentari