Pirates per la Independència dóna el seu suport als investigats pel Tribunal Constitucional i l’Audiència Nacional

som_sediciosos_pxi

Davant de les notícies que han aparegut en premsa sobre la intenció del Tribunal Constitucional d’anul·lar la comissió parlamentària d’estudi del Procés Constituent, així com de l’Audiència Nacional espanyola d’investigar l’ANC, l’ACM i l’AMI pels delictes de “sedición y rebelión”, des de Pirates per la Independència volem manifestar el següent:

1) Rebutgem de la forma més enèrgica possible l’ús partidista i interessat que fa el Govern de l’Estat Espanyol de les institucions judicials, les quals ha pervertit de tal manera que han deixat de ser òrgans independents per convertir-se en mers instruments de repressió més, al servei d’un govern central encaparrat en la seva visió segada de la unitat d’Espanya.

2) De la mateixa manera, rebutgem enèrgicament el procés d’investigació obert per l’Audiència Nacional contra l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència, pels delictes de sedició i rebel·lió, més propis de temps anteriors que ja haurien d’haver quedat més que superats i que el govern del PP s’entesta a rememorar dia sí, dia també.

3) Exhortem als representants municipals, independentistes o no, però compromesos amb el respecte als drets humans, la llibertat d’expressió i la representació ciutadana a impulsar mocions als ajuntaments on tinguin representació per donar suport explícit a la Comissió d’Estudi del Procés Constituent, no per la seva agenda, sinó en tant que és una comissió que emana de l’òrgan de representació del poble de Catalunya com és el Parlament, plural i transversal, on participen quasi la pràctica totalitat dels grups parlamentaris

4) Donem el nostre suport als companys i amics de l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència.

Deixa un comentari