Diguem sí al referèndum!

referendum_si

Des de Pirates per la Independència donem inici a la nostra campanya de supot al referèndum d’independència de Catalunya amb un lema amb doble missatge: “Diguem sí al referèndum”.

D’una banda, diem sí al referèndum en consonància amb allò que es va discutir i votar al Congrés Reboot de Pirates de Catalunya. El nostre partit es mostra inequívocament favorable a la celebració d’un referèndum, com a tret de sortida d’un procés constituent, bé per a un nou estat a Catalunya (en cas de victòria del “sí”), bé com a primer pas per a la reforma de l’estat espanyol (en cas que la victòria fos per al “no”). La nostra sectorial vol deixar molt clar que, en la línia amb el partit, la nostra primera línia de batalla és la celebració d’un referèndum vinculat, no subordinat a la decisió de cap estat i avalat internacionalment, tal i com venint defensant de forma pionera des del 2014.

De l’altra, diem sí al referèndum com una forma d’expressar el nostre compromís amb l’opció independentista en aquest referèndum. Pirates de Catalunya no es posiciona a favor de cap de les dues opcions, sinó que aposta per treballar per una alta participació. Tanmateix, des de la nostra sectorial volem treballar pel sí, amb el convenciment que la creació d’un estat nou pot ser una molt bona oportunitat per crear un estat on els principis del Moviment Pirata es puguin dur a terme.

Per això el nostre crit és “Diguem sí al referèndum”. Perquè volem un referèndum i volem votar que sí. Per una Catalunya independent, socialment justa, sobirana i molt pirata, #SALPEM!

Deixa un comentari